Haber

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz rolünden çıkamayınca çareyi terapistlerde buldu.

Ekranların en sevilen dizilerinden Kıyamet’in başrol oyuncusu Pınar Deniz, İbrahim Selim ile Bu Gece programında katıldığı bölümle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yerini aldı. Ünlü oyuncunun yer aldığı bölümde seyirciler kahkahalara boğulurken, Deniz’in Kıyamet dizisindeki rolüyle ilgili itirafları herkesi şaşırttı. Ceylin terapiye başladı…

Son zamanların en tanınan isimlerinden biri olan Pınar Deniz, yaptığı her çalışmayla adından söz ettirmeye devam ediyor.

2 dönemdir Kıyamet dizisindeki performansıyla herkesi büyüleyen Deniz, 31 Mayıs’ta Disney Plus’ta ekrana gelecek olan Oyuncu dizisi ile de hayranlarını meraklandırıyor.

Bildiğiniz üzere Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Yargı geçtiğimiz hafta sezon finalini yaptı. Pınar Deniz’in başrolünü oynadığı dizi için İbrahim Selim’e söyledikleri hepimizi şok etti.

Bildiğiniz üzere Yargı 3. sezonuyla ekranlara gelmek için kanaldan ve yapımdan izin aldı. Şimdi Kaan Urgancıoğlu’nun ölüp ölmediğini bekliyoruz. Tüm bunların kurgu olup olmadığını merak etmekten kendimizi alamıyoruz.

Ceylin’in ağır dramları da kendine özgüdür. İlk dönemden itibaren o kadar çok şeyle uğraşmış ki senaryoya biz bile inanamıyoruz.

Pınar Deniz tam da bu noktaya değiniyor. Özellikle ikinci dönemde yaşadıklarının kendisi için bile çok zor olduğunu söyleyen Pınar Deniz, rolün dışına çıkamadığı için eve gittiğinde ağlamıştı.

“Geçen sene Ceylin’in dramı çok ağırdı. Bazen eve gidip Ceylin’e acıyordum ama o dramın içinden çıkamayıp ağlamıştım.”

Bunun bir rol olduğuna ve gerçek olmadığına kendini inandırmaya çalışan Pınar Deniz, beyin hafızasının son derece zorlayıcı olduğunu belirtiyor.

“Beyin hafızası diye bir şey var. Gerçek olmadığını bilirsiniz ama bazen beyin gerçek olmadığını unutur. Bu kadar çok dram yaşamak zor olabilir.’

Pınar Deniz, Vatanım Sensin’in mesleğindeki başarısının önünü açan ana proje olduğunu söylüyor.

Asıl parlama noktasının Vatanım Sensin olduğunu belirten Pınar Deniz, o dönemde farklı projeleri değerlendirdiğini ve arada kaldığını söylüyor. Ancak daha sonra dönem dizisinde rol almak istediği için başrol olamasa da Vatanım Sensin’in yıldızı olmaya karar verdiğini söylüyor.

Elbette oynaması zor bir rol olduğunu ve duygusal olarak onu yorduğunu söylemeden edemiyor.

Yıldız karakter benim dönüm noktamdı. Yöneticime bu işin benim için çok şanslı olacağına inandığımı söyledim. Çok sağlam iki üç işin ortasındaydık. Vatanım Sensin de onlardan biriydi. Vatanım Sensin’i seçtim çünkü çevirmeli bir iş oynamak istiyordum ve senaryosu beni çok etkiledi.’

Oyunculuk serüveni daha yeni başlarken rolün dışına nasıl çıkacağını bilmediğini ve bunun onu mutsuz ettiğini açıkça söylemekten çekinmiyor.

O zamanlar, sanırım oyunculukla yeni tanışıyordum. Vatanım Sensin ilk oyunculuk deneyimimi yaşadığım projelerden biridir. İlk kez tanıştığımdan beri, duygudan nasıl çıkacağımı bilmiyordum. Ağlamaya başladığımda ağlamaya devam ettim. Konuta gittiğimde hala çok mutsuzdum.’

Örnek verirken Miray Daner’in canlandırdığı Hilal karakterinin idam tahtasına yürüdüğü sahneyi akıllara getiren Pınar Deniz, bu sahneden sonra terapiye gitmeye karar verdiğini söyledi.

‘Mesela ben hiç görülmeme rağmen Miray Daner’in oynadığı bir sahne vardı. İdam edilecek, infaz kuruluna yürüyor. Yüksek sesle ağlıyorum, kendimi yırtıyorum. Görüldüğüm 15 saniye gibi. O gün harap olmuştum ve aslında terapiye gittim. Çekimler bütün gün sürdü.’

“Oyunculuk gerçekten çok zor bir şey, ince bir çizgi.”

Onu hep ağlarken görüyoruz, gerçekten…

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

sarkikaraagac-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu